IMG_0573

Contact

Wij zijn ervan overtuigd dat u met meer kennis en informatie verder komt. Een webshop is niet wat we bedoelen, maar bestellen is mogelijk via contact.

EAXE3864 (2)

Wie meer begrijpt is sterker gemotiveerd, zo is onze ervaring. Wij helpen u daarom graag verder per telefoon, per mail of evt. tijdens een persoonlijk gesprek met praktische informatie, alles op basis van de bij ons beschikbare kennis en waar maar mogelijk wetenschappelijk onderbouwd.

Wilt u meer informatie over onder meer supplementen, gels en zalven, contactlensproducten, plantaardige weefselkweek, homeopathie of verwante terreinen? Bel of mail ons. Wij staan graag voor u klaar om mee te denken en mee te werken. Weten we er te weinig van dan verwijzen we u graag vrijblijvend naar iemand die u waarschijnlijk wel verder kan helpen. Ook verzorgen wij op verzoek lezingen.

Wilt u bij ons iets bestellen? Magnesium supplementen of bijvoorbeeld zink, vitamine D, K2 of E ? Bel ons zeker de 1e keer gewoon even op! Wij geven u graag advies en uitleg. Een webshop is niet wat we bedoelen. Uw vervolgbestelling mailen kan ook.

Privacy en Advisering

Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. U vindt hetgeen aan de orde komt bij het verwerken van uw persoonlijke gegevens en ook wat er belangrijk is bij advisering; lees vooral ook onze privacy verklaring.

Gegevens

Bankrekening IBAN: NL70 INGB 0007 5286 76 t.n.v. Kiwi Farm b.v te Katwijk
Kamer van Koophandel 280.68.775
BTW NL-80.65.05.709 B01

  • e-post@kiwifarm.nl
  • 071 - 40 76 68 9
  • Haven 215F
  • 2225 BZ Katwijk

Contactformulier