boekenrek

Kiwi Farm en uw nieuwe product

Innovatie en producten, die de toekomstige maatschappij vooruit helpen, zijn wezenlijk. Wij zijn ervan overtuigd dat de beste innovatieve producten een wetenschappelijke basis hebben. Daar zetten we ons graag voor in. Daarom ontwikkelen we uw innovatieve producten. Samen. Wij leveren een aantal eigen direct bruikbare producten uit voorraad. Vraag ons voor passend gebruik vooral om eerlijk advies.

Wij zijn ervan overtuigd dat de beste innovatieve producten onderzoek en een wetenschappelijke basis nodig hebben. Daar zetten we ons graag voor in. Daarom ontwikkelen we uw innovatieve producten. Gezamenlijk. Wij leveren ook uit voorraad een aantal direct bruikbare producten. Vraag ons voor passend gebruik vooral om eerlijk advies.

innovatie

Innovatie, iedereen praat erover

Een nieuw en beter product, dat wilt u ook wel. Een beter product levert meer en tevreden klanten op. En een beter imago. Wie wil er nou niet met een nieuw of beter product werken ? U bent ondernemend en u heeft vast volop ideeën. Maar hoe werkt u die nou het beste uit ?

Kiwi Farm is uw partner op zoek naar een goede oplossing. Meer dan 27 jaar ervaring met het omzetten van nieuwe ideeën tot een product, dat merk je . Wij werken onder meer aan formuleringen en productontwikkeling voor gezondheidszorg, preventie, oog/contactlens-verzorging of bijvoorbeeld land- en tuinbouw.

Kiwi Farm is volledig onafhankelijk. Uw ideeën werken we graag samen met u uit, maar tegelijkertijd bieden wij u volledige bescherming van uw ideeën en plannen : Vertrouwen schrijven wij met een Hoofdletter.

close-up tablettenpers

Samen opzetten en uitwerken

Handig is ook dat wij graag meewerken, maar op veel werkterreinen geen concurrent (willen) zijn. Wij zijn wel erg sterk gemotiveerd om te werken aan het product van de toekomst. Dus, zoekt u een duurzamer product: wij zetten ons graag in om samen met u aan een originele en haalbare oplossing verder te werken. Wij hebben een uitgebreid netwerk van bedrijven, die innovatie kennen, toepassen en begrijpen. Dus gelijk al vastlopen of snel op torenhoge kosten uitkomen voor niet-standaard werk is er met ons niet bij.

Liever straks in eigen beheer? Wilt u na afronding van de productontwikkeling het product zelf maken ? Dat kan natuurlijk. Velen kiezen er voor om ons de opschaling te laten doen.

IMG_5974

Kosten en Patenten

Goede innovatie hoeft niet duur te zijn. Dat rekenen we u graag voor. Voor veel innovaties zijn bovendien subsidies beschikbaar, daar kunnen we samen ook naar kijken. De door ons aangevraagde patenten, op een reeks gebieden, zijn allemaal toegekend; in overleg zijn deze geheel of ten dele ten gunste van onze partners vastgelegd voor relevante markten.

avondstemming in Katwijk

Winst voor u en voor de toekomst

Innovatieve producten kunnen een mooie bijdrage leveren aan een betere toekomst. Maar wat ook uw voorkeur heeft : samen komen we zeker verder.