strandhuisjes in Katwijk

Over Ons

We zijn er trots op dat onze apothekers zelf ter plekke onze producten maken. "Made in Katwijk".

wetenwaarjemeebezigbent

Kiwi Farm, bestaat inmiddels al meer dan 27 jaar! Een kleine, maar verrassend complete ontwikkelings- en productieunit met hoogwaardige cleanrooms vormt de basis van ons bedrijf. In deze ruimtes werkt een team van goed opgeleide, werkelijk gemotiveerde medewerkers.

Wij werken met plezier aan innovaties. Onze producten maken we zorgvuldig en vakkundig. We gebruiken grondstoffen van goede kwaliteit, vrijwel allemaal uit Europa. Duurder, maar met een betrouwbare kwaliteit. Produceren doen we op een hanteerbare schaal in een menselijke omgeving. We nemen de uitdaging aan voor een betere wereld. Wij werken met zo weinig mogelijk plastic, laat staan wegwerp. Lees voor meer details ook onder duurzaam.

Wij ontwikkelen en bereiden voornamelijk tabletten, granulaten, gels, oliedruppels en vertraagde afgifte preparaten. We houden door kleinschalig en ambachtelijk werken contact met onze producten en bouwen met gevoel voor het product alsmaar verder aan nog beter.

Een webshop is niet wat we bedoelen. Meer inzicht in de persoon is belangrijk. We staan dan ook voor een persoonlijke benadering met onderbouwd praktisch advies.